Tuesday, August 9, 2011

Londen rellen 16.000 agenten van de politie op straat

De overheid nood-commissie, Cobra, bijeen in de nasleep van het geweld maandag, die verspreid over Londen en wordt gevraagd onrust in andere steden.

PM David Cameron beloofde de orde te herstellen, herinnerend aan het Europees Parlement op donderdag in reactie op de 'misselijk makende scènes ".

The Met Police, die werkt op dit moment in de steun van 30 andere krachten, zegt dat het gebruik zal maken van plastic kogels.

Plaatsvervangend adjunct-commissaris Stephen Kavanagh zei dat het gebruik van de munitie - nooit eerder afgevuurd om te gaan met rellen in Engeland - zou worden "zorgvuldig overwogen".

Maar hij voegde: "Dat betekent niet dat we bang zijn van het gebruik van tactiek."

Waarnemend commissaris Tim Godwin had eerder uitgesloten roeping in het leger.

Echter, de kracht geannuleerd alle vertrekken en riep in de speciale agenten en de gemeenschap te ondersteunen officieren tot vijf keer het gebruikelijke aantal van de officieren zorgen voor een dinsdag zal worden op de dienst.

Ondertussen Scotland Yard zei dat een 26-jarige man vond doodgeschoten in een auto in Croydon, te midden van rellen in het zuiden van Londen stad, was overleden in het ziekenhuis.

Dit is een hersenloze minderheid van criminelen die denken dat het aanvaardbaar is om schade te veroorzaken, aan goederen en eigendommen te stelen, alleen maar omdat ze dat willen.

"Wat we hebben gezien op een ongekende en ongeëvenaarde niveau is plundering en brandstichting van die gebouwen, waarvan sommige zijn gebrand op de grond.

"Wat we moeten onthouden is dat dit niet alleen winkels, maar mensen woonden boven hen.

"Deze mensen hebben geen betrekking op alle voor het menselijk leven of het gevaar dat ze de gezinnen zetten inch"

Een grote aanwezigheid van geüniformeerde politie werd gezien in Croydon gerust te stellen het publiek en CCTV-beelden werden gezeefd om daders te identificeren.

De heer Fisher zei dat hij hoopte dat de rechter hen zou straffen door "blokkeren ze op en gooien de sleutel weg".

Hij voegde eraan toe dat de Metropolitan Police waren "vreselijk opgerekt", maar zei dat ze 'absoluut briljant' in hun reactie op de aandoening.

Versterkingen uit de politie werd gevraagd en gekregen, maar kwam te laat om een ​​aantal eigenschappen op te slaan worden aangevallen.

De heer Fisher ontkende suggesties dat er een beleid om een ​​deel van Croydon te offeren aan andere, meer welvarende gebieden te beschermen.

Hij zei: "Er is geen twijfel dat dit heeft het imago van Croydon beschadigd, maar we hebben teruggestuurd uit de Tweede Wereldoorlog.

"Ik heb er vertrouwen in Croydon zal worden herbouwd en dat de gemeenschap zal zeer goed samen te werken."

Het duurde jaren om Croydon-bedrijven, maar slechts uren te bouwen om een ​​aantal van hen te vernietigen, de heer Fisher gezegd.

Raad chief executive Jon Rouse waarschuwde tegen iedereen te denken van de toetreding tot een verdere rellen.

Hij zei: "Je bent je de gemeenschap vallen, en ten tweede, bent u waarschijnlijk klem komen te zitten, want we hebben zo veel CCTV-beelden die zal worden opgevolgd, dat zal resulteren in je hebben van een strafblad."

Commandant Simon Foy zei de man werd gevonden in de auto afgelopen nacht en meegenomen naar een Zuid-Londens ziekenhuis, waar hij overleed deze morgen.

Twee anderen in hun late jaren '20 zijn gearresteerd voor de heling en meegenomen naar een Zuid-Londen politiebureau, voegde hij eraan toe.

Officieren van Trident de kracht eenheid van zijn onderzoeken.

No comments:

Post a Comment